Miután megvagyunk a gyalogos egységekkel, jöhetnek a lovasok. 4 féle van: felderítő, könnyűlovas, lovas íjász és nehézlovas.  Felderítővel az ellenség falujáról tudunk információkat kideríteni, egységekről, épületekről és nyersanyagról, valamint ez a leggyorsabb egység is. Könnyűlovasaink farmolásra tökéletesek, gyorsaságuknak, sebességüknek és nagy teherbírásuknak köszönhetően. A lovasok közül ez a legjobb támadó, hiszen olcsó. Lovas íjász drágább és szinte csak íjászok ellen jó, nem kell belőle túl sok, könnyűlovas olcsóbb. Nehézlovas ahhoz túl drága, hogy megöljük támadások közben, ezért őt inkább védekezni szokás használni, de persze támadóseregben se rossz, ha van, mert ennek legnagyobb a támadóértéke. Felderítőre mindig lesz elég nyersanyagunk, mert az a legolcsóbb, de mégse érdemes belőle túl sokat gyártani, hiszen minimum 5tel már tudunk derítgetni, de később azért több kell, mert felderítőt csak felderítő tud megölni, tehát ha a támadott faluban található felderítő, veszteségeink lesznek belőle.

Lovas egységekhez szintén szükséges a kovácsműhely és az istálló fejlesztése, hogy melyikből mennyire kell, az szintén megtalálható az istállóban. Valamint ismét fejleszhetünk tanyát, raktárat szintén amennyire szükséges. Elérkeztünk oda, hogy érdemes a falat felhúzni 20ig, valamint menetközbe 15ig a főhadiszállást is fejleszteni, hogy az épületek hamarabb készüljenek el.

Szerző: qka5  2009.12.01. 14:16 Szólj hozzá!

Címkék: raktar kovacsmuhely istallo lovassag fohadiszallas

A bejegyzés trackback címe:

https://klanhaboru.blog.hu/api/trackback/id/tr81566291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása