Én személy szerint, arra szavazok, hogy minél előbb legyen meg az 3as főhadiszállás, hiszen ez az alapkövetelmény a barakkhoz, barakk meg ahhoz kell, hogy szerezzünk nyersanyagot a környékbeli falvak fosztogatásával. Kezdetben farmoláshoz a lándzsás tökéletes választás, viszonylag elfogadható teherbírása miatt. Szerintem kezdeti katonaságnak megteszi, hiszen védőnek is megfelel, csak sok kell belőle. Szerezni kell sok nyersanyagot, és építsetek belőle falat, a maradékból pedig mindig lándzsásokat, mert ha ezt olvassátok, farmolni fogtok, de titeket is farmolni fognak;). Ezzel talán kivégeztük a kezdeti dolgokat, ezzel pár nap alatt végezni lehet, attól függően mennyit ültök a gép előtt. 

A falat miután kb 5-10ig felhúztuk, folytassuk a nyersanyagtermelőkkel. Súgóban, barakkban, főhadiszálláson meg lehet nézni, mihez mennyi nyersanyag szükséges. Épületekhez általában inkább fa és agyag, katonákhoz inkább fa és vas kell.

Miután úgy gondoljuk, hogy elég nyersanyagot szerzünk farmolással, és termelőkből, fogjunk hozzá a barakk-kovácsműhely párhuzamos fejlesztéséhez. Kovácsműhely kell a további egységek kifejlesztéséhez, valamint a magasabb szintű barakk is alapkövetelmény. Gyalogos egységeink 4-féle egységből állnak: lándzsások, kardforgatók, bárdosok, íjászok. Ahhoz, hogy minden gyalogost képezhessünk, 5ös szintű barakk és 5ös szintű kovácsműhely kell. Ezzel elérketünk következő allomáshoz, hiszen gyalogság kipipálva. Farmoláshoz ég mindig a lándzsások a legmegfelelőbbek, de ha sereg is van a másik faluba, akkor már bárdosok is kellenek. A klasszikus gyalogos védekezés lándzsásokból, kardforgatókból és íjászokból áll. A bárdos támadó egység, védekezésben pocsék, ne használjuk védekezni! 

A barakk és a kovácsműhely mellett közben kell majd tanyát és raktárat is épteni. Tanya kell, hogy ellássuk az egységeinket, szóval elengedhetetlen feltétele, hogy seregünk legyen. Raktárat nem mondom meg mennyire érdemes felhúzni, az attól függ mennyi nyersanyagot használtok fel. 

Szerző: qka5  2009.11.30. 15:32 Szólj hozzá!

Címkék: barakk nyersanyag gyalogsag raktar kardforgato bardos ijasz kovacsmuhely

A bejegyzés trackback címe:

https://klanhaboru.blog.hu/api/trackback/id/tr41563700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása